Ø  K

Jedálny lístok

www.xgastro.sk                                                     tel. 0905788777  Obedy nahlasovať do 09:00

Možnosť platby Callio kartou,Ticket kartou alebo bankomatovou kartou - hlásiť vopred

Jedlá na donášku - donáška je zdarma

 ( 23.11.2020-28.11.2020)                                                       Menu za 3,80€ s DPH

B - Biznis menu je v cene 5,50€ s DPH

Pondelok : A - Slepačí vývar s ňiťovkami(0,33l), B - Cesnaková s krutónmi (0,33l)

  1. Kuracie prsia s nivovou omáčkou(100g) , ryža(200g), šalát(50g).-1/3/7
  2. Vypražaný bravčový rezeň(100g), ryža/opek. zemiaky(100g/100g) šalát(50g).--1/3/7/12
  3. Vyprážaný syr(100g), hranolky(150g), T.O(20g) – 1/3/7/12
  4. Kuracie prsia na gyrose so zeleninou(č.kapusta,uhorka,rajčina,paprika)(350g) – 1/3/7

B - XXL Bravčový plnený rezeň(úd.syr,slanina)(240g), steakové hranolky(200g),t.o.(50g) 1/3/7/12

-------------------------------------------------------------------------------------                 

Utorok : A - Slepačí vývar s ňiťovkami(0,33l), B - Kelová s párkom(chlieb)(0,33l)(3ks)-7

 

  1. Vypražaný kurací rezeň(100g), majonézový šalát(200g)-1/3/7/12
  2. Bravčové soté na námornícky spôsob(100g)(vajce,šunka),ryža(200g).šalát(50g) -1/3/7
  3. Parené buchty s lekvárom a kakaom(350g)-1/3/7
  4. Plnený kurací rezeň prírodný so zeleninou(ľ,šalát,rajčina,paprika,uhorka)(350g)

B - Pečené kura(1/2), ryža (200g),šalát(50g) 1/3/7/12

-------------------------------------------------------------------------------------

Streda : A - Slepačí vývar s ňiťovkami(0,33l), B- Karfiolová krémová(chleba 3ks)-7

 

  1. Mäsové guľky na rajčinovej omáčke(100g) , knedľa(200g) -1/3/7
  2. Bravčové karé(olivy, mozzarela)(100g), ryža(200g), šalát(50g) -1/3/7
  3. syr so šunkou(120g), hranolky(150g), T.O.(20g) -1/3/7/12
  4. Tri druhy syru so zeleninou(č.kapusta,uhorka,rajčina,paprika)(350g) – 1/3/7

B - Vypr. hermelín (240g), steakové hranolky(200g),t.o.(50g) 1/3/7/12

-------------------------------------------------------------------------------------     

          Štvrtok : A - Slepačí vývar s ňiťovkami(0,33l), B- Hŕstkova(chleba)(0,33l)(3ks)-12

  1. Zabíjačkový tanier( biela,tmavá jaternica, klobáska, peč. mäso)var. zemiaky, kyslá obloha-1/3/7/12
  2. Zapekané kuracie prsia (slanina , syr) (120g),ryža/ hranolky(100g/100g), šalát(50g) -1/3/7/12
  3. Koložvárka kapusta(350g)-1/3/7
  4. Kuracie krídielka so zeleninou(ľ.šalát,paprika, rajčina, uhorka)(350g)-/3/12

B - XXL Bravčový rezeň(200g), steakové hranolky(200g),t.o.(50g) 1/3/7/12

-------------------------------------------------------------------------------------

Piatok : A - Slepačí vývar s ňiťovkami(0,33l), B- Rajčinová so syrom 1/7

  1. Kurací steak na grile(100g), opek.zemiaky/ryža(100g/100g), šalát(50g) -1/12
  2. Držkový paprikáš(120g), Knedľa(200g) -1/
  3. Vyprážané rybie filé(120g), slovenský šalát(200g) 1/3/6/7/12
  4. syr so zeleninou(č.kapusta,uhorka,rajčina,paprika)(350g) – 1/3/7

B - Vypr. syr XXL(200g), opek. zemiaky(200g), t.o 1/3/12

Sobota : Fazulová struková mliečna(chlieb)

  1. Vyprážaný bravčový rezeň (100g), var. zemiaky(200g), šalát.(50g)-1/3/7/12
  2. Prírodné kuracie mäso na gyrose(100g), ryža(200g)šalát(50g)-1/3

-váha jedál je uvádzaná v surovom stave

 

-váha jedál je uvádzaná v surovom stave

Alergény : 1.Obilniny obsahujúce lepok, 2.Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich , 4. Ryby a výrobky z nich , 5. Arašidy a výrobky z nich , 6. Sója a výrobky zo sóje , 7. Mlieko a výrobky z mlieka. , 8. Orechy a výrobky z orechov. , 9. Zeler a výrobky zo zeleru. , 10. Horčica a výrobky z horčice. , 11. Sezamové semená a výrobky z nich , 12. Oxid siričitý a siričitany (o koncentrácii viac

ako10 mg/kg alebo 10 mg/l, sušené ovocie,ovocné konzervy, výrobky zo zemiakov , 13 . vlčKomponentyí bôb a výrobky z neho , 14. mäkkýše a výrobky z nich

Obedy nahlasovať do 09:00 hod.

 

Objednávky na tel. čísle : 0905788777

 

Prajeme dobrú chuť

Ø  Postaráme sa o prípravu občerstvenia a  aj kompletného menu na firemné akcie i rodinné oslavy

Ø  Ubytovanie s možnosťou stravovania

 

Viac info nájdete na : Www.xgastro.sk